Evo jedan u nizu "brzih, a svi siti i zadovoljni" ručkova. Recept je sa Coolinarke od članice sandra5. Po meni recept je sjajan, ne iziskuje puno vremena i može se spremiti na zdrav način jer se ne prži u ulju već se peče u rerni. I sve sastojke uvijek imate u kuhinji. A prilozi uz ovo su mnogobrojno raznoliki :).
Moje izmjene su sljedeće:
1. uglavnom koristim mljevenu junetinu ili mljevenu mješavinu junetine i svinjetine;
2. pošto ne konzumiramo Zdenku i slične trokutiće, koristim bilo koji tvrdi/polutvrdi sir koji se fino topi.
I to je to.
Uglavnom spremim to negdje oko podne, prekrijem plastičnom folijom i držim u frižideru 2-3 sata kad obično spremam ručak. Pleh ne uljim, nego stavim papir za pečenje.
Ono što se meni ovdje najviše sviđa je to što mi mljeveno meso bude fino rastresito, a ne kao sredina hleba koja se nosi na ribanje/pecanje.
Himmelsboten Heavenly Messengers
Пре 17 сати
Vrlo zanimljivo i trebalo bi ih iskušati!
ОдговориИзбришиMeni se svidjelo, a nadam se da će i vama!
ОдговориИзбриши