
Ovo pripremim sigurno jednom u 15 dana i svo troje uzivamo u njemu. Ono sto je ovdje bitno naglasiti je da krmenadle zaista ostaju socne pod uvjetom:
1. da je meso svjeze;
2. da je tanko isjeceno;
3. da se nakratko proprzi na tavi kako ne bi ispustilo sve svoje sokove.
Primjenjujuci ove uslove nikada nisam imala problema sa suvim krmenadlama.
Uz ovo njeno jelo kao prilog uvijek imamo neko fino povrce, ovaj put je to bio divan brokoli, a ne rijetko ga napravim sa pireom, krompir salatom.

Zaista divno jelo koje toplo preporucujem!
Mirise na socno :)
ОдговориИзбришиDivno!Obožavam Lanine recepte:))
ОдговориИзбришиDivno pripremljeno. Vidi se da je socno!
ОдговориИзбришиJako lijep odabir i izvedba. :)
ОдговориИзбришиSve smo jako zadovoljne s jelima i kolačima koje smo pripremale po mignonninim receptima. I ovo je odlično!
ОдговориИзбришиJako fini receptic. Eh, kod koga se neki njen recept nije udomacio, ili cak vise njih :-)
ОдговориИзбришиHvala svima zenske!!!!!!!!
ОдговориИзбришиDraga moja, ne znam kako mi je promakao ovaj post, ali jako me raduje da vam se svideo receptic i da je ruckic bio dobar...hvala puno na poverenju i na ucescu u igrici, a koristim sada priliku da vam cestitam Bozic i pozelim sve najlepse u Novoj godini!;)) saljem punoo lepih pozdrava...
ОдговориИзбришиHvala mignonne! I Vama i vasima sve najljepse zelim!
ОдговориИзбриши