27. 11. 2010.

Proljece kad mu vrijeme (ni)je



Necu da kukam kako nemam vremena,opet. Evo dok cekam da mi se neka posna poslastica ispece u rerni, ugrabih da otkuckam par redova. Bebac je kod babe :))).
Ovaj novembar nas je odusevio lijepim danima. Prosle godine je bila tolika kisa koja nije prestajala da su nam se setnje svodile na prodavnice i supermarkete. Ove godine nam ni kisa ne moze nista jer imamo cizmice :)))) pa praktikujemo skakanje po blatnjavim baricama.
Posto radim zaista se trudim da svaki slobodan momenat posvetim njemu jer ni 4 mjeseca otkako sam pocela da radim ne mogu da se oslobodim griznje savjesti sto nedovoljno vremena provodim sa njim.
Nakon jedne duuuuuuge setnje bez kolica, dok je on spavao cvrstim snom, za tili cas sam napravila ovaj hljebic koji sam bookmarkirala jos kad je Gastrodivin blog bio pod FBI istragom.


Nista nisam mjenjala i zaista nam se kucom prosirio divan miris hljeba i prsuta tog ranog predvecerja.



Brzinski se spremi, a jede se odmah jer ko bi tome odolio. Mali okrajak sam pogustala kad sam se vratila sa posla.
Mislim da ne bi bio los ni u kalupima za muffins,probacu.

5 коментара:

  1. Probala sam i slažem se s tobom! Mmmmm:)

    ОдговориИзбриши
  2. Jako fino izgleda. Ovako preko slike mi djeluje jako mirisan i krckave korice. Narocito mi je primamljiva druga slika :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Ah, uživanje u tome kako rastu, uče nove stvari... To se zaista ne smije propustiti jer je neponovljivo. No, dobro je da radiš, jer nismo samo i isključivo majke, potreban je taj mali odmak od kuće. Umjetnost je samo naći najbolji omjer, tako da smo i mi i dijete zadovoljni. Divim ti se da si imala volje, dok je mali u baka-servisu, peči nešto ovako fino. Ja bih, mislim, sve 4 u zrak i knjigu u ruku!

    ОдговориИзбриши
  4. Uhhhh, mogu zamisliti kako je mirisalo! Super! :)

    ОдговориИзбриши
  5. @Snjeza - stvarno je super! I ja se slazem sa tobom :)))))

    @Sanja - Bas je mirisan i hrskav. Hvala puno!

    @Κάθαρσις - zaista je umjetnost naci pravi omjer. Borim se dostici tu nirvanu :)))) A volja za kuvanjem kod mene slabo jenjava...

    @Tadeja - Tako je mirisalo da se jedva stiglo ohladiti,a vec je bilo potamanjeno :)))))

    ОдговориИзбриши